CHP Lideri Özgür Özel: "Manisa Büyükşehir ve 14 İlçemizde, Başkanlarımız Manisa'nın Çehresini Değiştirecek"

21.04.2024

Cumhuriyet Halk Partisi,CHP Genel Başkanı Özgür Özel,Manisa,Ferdi Zeyrek,Manisa Büyükşehir ,Fuat Mintaş,Ahmetli,Besim Dutlulu,Akhisar,Ahmet Öküzcüoğlu,Alaşehir,Cem Aykan,Gölmarmara,İbrahim Büke,Gördes,Üstün Dönmez,Kırkağaç,Fatih Taşlı,Köprübaşı,Hikmet Dönmez,Kula,Mazlum Nurlu,Salihli,Tahsin Akdeniz,Sarıgöl,Sercan Okur,Soma,Gülşah Durbay,Şehzadeler,Çetin Akın ,Turgutlu,Musa Semih Balaban,Yunusemre,31 Mart,Yerel Seçimler,Yüzde 38,chp.org.tr,CHP 1. Parti,Türkiye İttifakı,İşimiz Gücümüz Manisa, İl Başkanı İlksen Özalper

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, İl Başkanı İlksen Özalper ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İlk kez kazandığımız Manisa Büyükşehir'de ve 14 ilçe belediyemizde, başkanlarımız sosyal belediyecilik yaparak hemşehrilerimizin gönüllerini kazanacak, Manisa'nın çehresini değiştirecekler" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, İl Başkanı İlksen Özalper ve ilçe belediye başkanları ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelen CHP Lideri Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek, Manisa İl Başkanımız İlksen Özalper ve 31 Mart'ta Manisalıların oylarıyla belediye başkanı seçilen yol arkadaşlarımızla Genel Merkezimizde bir araya geldik. İlk kez kazandığımız Manisa Büyükşehir'de ve 14 ilçe belediyemizde, başkanlarımız sosyal belediyecilik yaparak hemşehrilerimizin gönüllerini kazanacak, Manisa'nın çehresini değiştirecekler."